Kippfest PRESENTEERD
METEN is WETEN

of
NEUSHAAR
(niet een musical)
SLOT zijnde Deel IV

 

Prachtige beelden in deel drie. Maar de tijd van poezie en kunst is voorbij. KEIHARDE DATA! Van NEUSHAAR!!!!!


Goed. Alle data Excel ingeramd. Wat leren wij? Dat er gemiddeld 60 dagen tussen elke haar zitten! Dat ik minstens 31 haren uit één en dezelfde porie heb geplukt! Die grotendeels qua structuur erg veel op elkaar lijken. Die 60 dagen, dat zegt natuurlijk niet zoveel: ik heb soms de haar express laten zitten (ik wilde het laten groeien, kijken tot hoe lang ik de neushaar kon dragen. Misschien zelfs een staartje maken! Eindelijk weer wat variatie op die dorre woestijn van een kop van mij!).

Maar, nooit echt lang, want binnen een paar dagen dreef dat ding mij tot waanzin. Ik kan niet stoppen met WRIJVEN. Over mijn neus. Ik ben als een hond met veels te opgezwollen anaalklieren. Ik moet WRIJVEN!! WRIJVEN!!!!

 

KIJK DAN. Wat eerst prachtige data was, met een natuurlijk verloop, die mij nieuwschierig zou maken naar onderdata, zoals, de invloed van seizoenen op mijn neushaar (groeit die harder in de zon van de zomer? Of is die moeilijker te zien in de duisternis van de wintermaanden?? SPANNEND!!), IS NU ALLEEN VERWARRING. Kijk dan hoe die data springt sinds die rare dunne maffe haar! Wat moet ik daar nou mee? VUILNIS!! Die hele data is VUILNIS. Misschien moet ik alles maar weggooien of VERBRANDEN ja VERBRANDEN JA. Ik kan alleen maar huilen. Mijn leven slaat nergens op. IK WIL DOOD!! DOOD!!!!!!!!!

Haha nee geintje, ik wil niet echt dood! Maar ik hoop wel dat de data normaliseert. Hier kan ik niets mee.

Ja deelJa deelJa deelJa deel

EIND! Ga maar terug naar den index, jee, ok?