Kippfest PRESENTEERD
METEN is WETEN

of
NEUSHAAR
(niet een musical)
WEL DEEL III

 

In deel 2 ging het goed los, een verzameling begint te vormen!! NEUSHAAR!!!!!

Dus. En toen kwamen de goede jaren. De jaren van meten! En weten!! Ik schreef de data op, en na een jaar begon ik te zoeken naar patronen! Zou ik kunnen voorspellen wanneer de volgende komt?? SPANNEND!!!


2018Een mooi jaar!! En nee, ik weet ook niet waarom er niks uit 2017 is. Misschien zijn dat al die blanco exemplaren van de vorige pagina. Wie kan het zeggen? Ik weet niks meer (misschien corona dementie ik heb twee keer corona gehad en ik vond er geen REET aan).


2019Wat een spanning! Een stel prachtige exemplaren, en een heftig einde... want waar bleef de neushaar? Er zaten meestal iets van 60 dagen tussen, maar in Oktober... Niets. Zou het eindelijk voorbij zijn? De koers, zijn race gelopen? MAAR NEE! Op één November, de Dag der Heiligen, kwam die daar weer hoor! Hij was ingegroeid!! Haha vandaar!!! Die porie werd er daardoor niet veel mooier op. Helaas. Maar ja HET MOET ERUIT.


2020


|

Een nieuw decennium, wat zou deze ons brengen?? Buiten een pandemie en hikken tegen een derde wereldoorlog, blijkbaar? In elk geval een prachtige, mooie set van wonderschonen neusharen! Zoals ik eerder al zei: dat het leven meer neemt dan geeft betekent niet dat we niet dankbaar moeten zijn voor de kleine prachtige geschenken die wel jullie kant op komen.


2021JA MAAR HIER BEGINT HET LEVEN DUS WEL MIJ PISSIG TE MAKEN. Op het eerste gezicht een prachtjaar. Wat, 8 keer een nieuwe neushaar uit die porie? Het leven BLIJFT maar geven! Maar... Als wij beter kijken naar de neushaar van 22-05-2021 zien wij:Fig: de haar zit onder de rode cirkel. Niet op die andere letten, dat was een foutje. Dat moest een pijl zijn.

Wat zullen we nu weer beleven? Waarom is die haar zo dun, zo donsig? Het wordt dunner... word ik kaal?? Neuskaal??? Ik bedoel prima, an sich, maar dat hoofdkaal worden had al een tik gegeven ik weet niet of ik ook neuskaalheid kan handlen enzo. Maar, daarna kwam de haar weer in volle glorie en gemuteerde dikheid terug. En verdomd snel ook, eigenlijk. Dik een maand na dit ding! Niets aan de hand? Of...


2022Ja nu begint alles echt scheef te lopen. Ergens zo rond April 2022 zag (ja ik meen het godverredomme! DENK JE DAT IK LIEG??? HIEROVER????) ik wel een haar uit die porie komen... Maar weer zo dun en donsig! Was het dezelfde? Groeiden er soms nu misschien twee haren uit dezelfde porie??? Ik... Ik schaam mij bijna om dit toe te geven... Maar ik liet hem zitten. Ik wist niet goed wat ik ermee aanmoest, ja! Plus dat ik zo misschien kon zien of er een tweede haar met de tijd uit die porie zou kruipen. Dat deed het niet. Sip moest ik opmerken dat de haar was verdwenen. Eindelijk dan echt neuskaal? NEE. 29-05-2022 kwam hij weer terug. Dit begint nou wel een datalogisch zooitje te worden. Tijd om die verzamelde gegevens nou eens ECHT goed door te nemen.

TIJD VOOR EXCEL, MOTHERFUCKERS