Kippfest zou geen html god zijn. Design zou ver te zoeken zijn op Kippfest.dreamwater.com. 
Mensen: kwel Nooit een begenadigd artiest.


Kippfest presenteerd:

'S WERELDS BESTE INTERNETPAGINA qua design DAN VAN HEEL INTERNETEindelijk is de tijd gekomen om minzaam te glimlachen naar de mensen die zo knullig leuk bezig zijn met hun designgrapjes.
Ergens is het jammer: het is af, de uitdaging is weg, en ik mag zeggen dat het zeker de laatste keer is in mijn toch nog zeer jonge leven dat ik zo'n revolutionaire Sprong Voorwaarts zal maken. Maar aan de andere kant ben ik blij: het is toch vleiend om straks overal kopieŽn van de stijl te zien verschijnen, omdat ze het zelf niet beter kunnen. 
Ik hoop nu alleen niet dat ik mensen zal ontmoedigen hoor jeetje!
Mijn werk moet gezien worden als een inspiratie. De lat ligt niet onmogelijk hoog, ook ik ben maar eens mens haha! 
En hee! *knipoog* Ik heb heus wel een paar leuke dingetjes zien verschijnen hoor...Vooral doorgaan dus! Ga niet bij de pakken neerzitten! Sommigen weten nog best geinig mee te komen!
Je moet het een beetje hiermee vergelijken: urine kan je drinken! Het zijn overbodige stoffen, maar dat betekent nog niet dat het kwaad kan! 

Nu mijn oogappel voorstellen: Project "Uitstel van Executie" heb ik het genoemd, en omschrijven is zinloos. Het is een, als ik hier bescheiden over mag praten, redelijk unieke ervaring, eentje die zelfs mij, na twee jaar er intensief mee bezig geweest te zijn, nog steeds kan ontroeren,en ik kan dan ook niet wachten tot ik reacties krijg van mensen die het zonder voorkennis kunnen beleven.
De meeste tijd is eigenlijk gegaan in het ontwikkelen van een nieuwe programmeertaal, die ik de "G-Organische Broncode" heb genoemd. Maar het resultaat is dan ook precies wat ik voor ogen zag, hoewel het me toch nog dondersvaak wist te verassen!
Mij!
Maar goed, voor uw genot en plezier:

'S WERELDS BESTE INTERNETPAGINA qua design DAN VAN HEEL INTERNET

Copyright bij Kippfest, designgod